Echipe

Programul EQteam” – Inteligența emoțională a echipei

Impactul acestui Program asupra relațiilor din echipa dumneavoastră va fi surprinzător!

Viața noastră organizațională se împarte înainte” și după” acest Program!” Dana Chioran, Operational Manager România,  RoskoTextil, membră a DBAppareil Group

Programul reprezintă o alternativă profundă la clasicele team-building-uri, în care membrii echipei vor ajunge să-și conștientizeze și să-și cultive Inteligența Emoțională pentru ca relațiile de colaborare și coeziune din cadrul echipei să devină și mai puternice și mai rezistente.

Întreaga echipă participă la un Program de 2 zile în care se vor succeda: sesiuni de training – pentru clarificarea de concepte și tehnici legate de EQ; workshop-uri aplicative (tehnici de EQ pentru îmbunătățirea relațiilor, practicarea empatiei, recunoașterea și interpretarea emoțiilor, etc.); evaluarea abilităților proprii de EQ; exerciții de tip „joc”, cu „încărcătură emoțională”


Programul „ECHIPA nr. 1” este construit pornind de la un principiu de bază: echipa de top-management a unei organizații reprezintă cheia principală pentru dezvoltarea organizației. Tot restul angajaților își întorc privirile către această echipă și își validează propria muncă, propriile decizii, propriile atitudini în funcție de ceea ce vor vedea la Echipa nr. 1 a companiei.

În cadrul acestui serviciu, consultanții Danis vor fi alături de managerii de top pentru a-i ajuta, în funcție de nevoile identificate și cu ajutorul tehnicilor specifice de coaching, să-și clarifice valorile principale, să se alinieze în ceea ce privește strategiile abordate, să-și îmbunătățească cât mai mult colaborarea și comunicarea reciprocă pentru a cascada un stil de lucru sănătos și la următoarele nivele ierarhice. 

Aveți o situație critică punctuală în echipă? De exemplu:

  • certurile dintre colegi frânează efectiv atingerea performanței?;
  • vedeți că fiecare acționează după proprii criterii, nu neapărat criteriile dorite în echipă?;
  • informațiile necesare muncii fiecăruia nu ajung la timp sau integral, producând întârzieri semnificative?;
  • oamenii din echipă par ”pe contra”, fără să manifeste inițiativă și dorință de implicare în munca în echipă? etc.

Workshop-urile DANIS vă ajută ca, în mod intensiv (nu mai mult de 4h), să analizați problemele ce împiedică munca în echipă și să găsiți soluții punctuale aplicabile de… ieri. 

Programul Danis TEAM DEVELOPMENT = etapa următoare după clasicul team-building

Metodica Danis pentru un Program Team Development este bazată pe tehnici şi principii de coaching de grup, astfel că acest serviciu reprezintă un nivel superior clasicelor team-building-uri. Sesiunile noastre de Team Development adresează problemele reale ale echipei, dezvoltând / construind soluţii. Aşadar, vizăm mai ales câştigul pentru echipă, pe lângă distracţie. 

O analiză detaliată înainte asigură dezvoltarea de exerciţii și activităţi relevante în cadrul sesiunii de Team Development. Întâlnirea de follow-up după câteva săptămâni are menirea de a monitoriza progresul echipei în ceea ce priveşte nevoile agreate ca prioritare.